Årets festligste herrefrokost

herrefrokost lørdag d. 22/7 kl. 12:00 – 15:30

Find hatten og cigaren frem og fest med vennerne i bedste Marlon Brando-stil.

Forførende optræden af en Burlesque gruppe

Forførende optræden af Sweet Burlesque til årets herrefrokost

Med Frank Sinatra på pladespilleren, starter vi med en fordrink og udlevering af jetoner, som kan bruges ved roulettebordene. Eventuelle gevinster kan bruges på drinks/shots i baren.

Årets herrefrokost byder på en lækker to retters menu med Cæsar salat & Oksemørbrad. Hertil serveres 2 øl

De smukke og forføriske piger fra gruppen Sweet Burlesque vil underholde til årets herrefrokost. De stiller op i smukke og udfordrende kostumer og giver et danseshow, som Du vil huske mange år frem. Lad dig forføre af kvindekroppens bevægelser, høje hæle og røde læber.

Køb din billet her

Fra første marts til 16. april kl 12 er prisen 250 kr, derefter er prisen 275 kr

 

 Lidt om Burlesque fra Wikipedia

Burlesque er oprindelig betegnelsen for en ”grovkornet” komedie som karikerer og imiterer litteratur og musik på en seksuel afslørende vis.

Da Burlesque kom frem i 1860’erne var burlesqueshows en kombination af satire, performance art og vovet underholdning. Siden er genren blevet synonym med betydningen ”overdrevent komisk”, ”løssluppen” eller ”fantastisk”. Ordet burlesque betyder egentlig ”op og ned” og genren handler ofte om at vende sociale normer på hovedet. Det italienske ord ”burla” betyder spøg.

Burlesque slog først rigtigt igennem i 1900-tallet med navne som Josephine Baker, Mae West og Marlene Dietrich. I dag er burlesque en seksuel niche i revygrenren, som er mere udfordrende end de traditionelle varietéshows. I dag er den mest kendte burlesque performerDita von Teese som bl.a. er blevet kendt for at danse i et kæmpe stort martiniglas. Burlesque forveksles ofte med striptease, men burlesque drejer sig ikke om selve afklædningen, og performeren har tildækket underliv og brystvorter. I sin moderne form er burlesque en kombination af showdance, striptease, stripfitness, performance art/teater og er ofte betegnet som ”Neo burlesque” (nyburlesk)